Eén van mijn hobby’s is volleybal.

In het seizoen 2020-2021 ga ik aan diverse teams training geven.
Eén keer per week, op de maandag,  ga ik Heren 1 van de Meeuwen (3e divisie) uit Zuidhorn trainen.
Op donderdag ga ik Dames 3 (2e klasse) van DIO/Bedum trainen, waarna ik bij DIO?Bedum Heren 6 zelf ga trainen.

In het seizoen 2018-2019 en 2019 – 2020 (tot aan de corona lockdown) heb ik training gegeven aan dames 1 en dames 3 (opleidingsteam) van Impala Leek.
Het eerste seizoen speelde dames 1 in de promotieklasse en dames 3 in de 2e klasse.
Dames 1 is in het seizoen 2018-2019 kampioen geworden en dus gepromoveerd naar de 3e divisie. Daar stonden zij op de 6e plaats toen de corona-crisis uitbrak.
Dames 3 is in 2018-2019 2e geworden en na PD wedstrijden als nog gepromoveerd en speelt nu dus 1e klasse. 

 

 

 

 

 

 

 

In het seizoen 2017-2018 ben trainer van Lycurgus dames 1 uit Groningen geweest. Dit team kwam uit in de promotieklasse.
Ook heb ik in dat seizoen  één keer per week een groep CMV-tjes nivo 3 van DIO/Bedum getraind. Een geheel andere tak van sport, maar heel leuk om te doen.
Op de vrijdagen van het seizoen 2017-2018 ben ik assistent-trainer bij het RTC Groningen geweest, waar de talenten onder 16 van Abe Meininger en onder 14 van Mohamed Romdhane trainen. Erg leuk om met zulke toppers te werken.
In maart en april 2018 heb ik één keer per week (op dinsdag) Dames 1 van Grijpskerk tijdelijk getraind. Dit omdat hun eigen trainer – Abe Meininger – onverwachts Sneek Dames 1 (Eredivisie) is gaan trainen.

Voor het seizoen 2017-2018 ben ik vooral bij DIO/Bedum trainer geweest, waarbij ik verschillende teams – jeugd, dames en heren van 3e klasse tem 2e divisie heb getraind.

Van veel wedstrijden maak ik video’s.
De video’s van DIO/Bedum teams kun je zien door op het icoontje te klikken.

 

Ik ben jaren actief geweest in de technische staf van het eerste herenteam van Abiant/Lycurgus (Eredivisie), nu Samen.Lycurgus.   (www.lycurgus.nl).
Ik ben daar werkzaam geweest  als (video) analist / statisticus.
Een mooie tijd, erg leerzaam en heel veel topvolleybal gezien. O.a. mee geweest met Europacup wedstrijden in Spanje, Slowakije, Zwitserland, Finland.

Verder ben ik de webmaster van de NVVO (Nederlandse Vereniging voor Volleybal Oefenmeesters).


Ook verzamel ik links met informatie voor trainers.
Deze kun je bekijken door op het icoontje hiernaast te klikken.